inköpen från nelly.com

En långklänning och ett par drdenim
Egentligen beställde jag ju denhär klänningen i vitt (har tänkt ha den på konfirmationen i sommar) men de skickade fel färg. Fast kanske den inte är så illa iallafall. Dock måste jag sy upp den för den är för lång.

sommriga söndag

När Elin åkte imorse drog jag på bikinin och gick ut i solen. Det har verkligen varit underbart väder idag! Solade i ungefär 3h och fick till och med en "rand" :D Senare mot kvällen hämtade Bettan upp mig så åkte vi till Neste och käka, sen for vi till skolan och satt där och pratade om gamla minnen, riktigt trevligt!

saturday night

Igårkväll kom Elin hit och så åkte vi upp till byn. Satt i stugon tills allihopa försvann och vi lämnade där helt själva. Vred volymen på fullt och dansade vilt till musiken haha! Sen ringde jag efter Bettan, så åkte vi till Övermark. Där spelade vi ölspel och bada bastu hehe. Sen gick vi riktigt riktigt långt och frös riktigt riktigt mycket innan vi äntligen kom in i värmen i ett växthus! Lite mera folk dök upp och en 4 tiden låg jag och Elin här hemma hos mig i sängen och sussade gott (:
har endast denna häftiga bild att bjuda på