hejhej

Hmm känner mig lite slö, har kanske inte så stor blogglust heller. Men jag slänger in ett inlägg, för jag har en känsla av att uppdateringen kommer vara usel de närmaste dagarna, och kära läsare, jag skall berätta varför...
 
För det första så är morgondagens schema fullt. Dock är det ett sådant schema jag helst skulle kasta i skräpkorgen.. Meen det går vel inte riktigt för sig.
I sin vanliga ordning har jag skola från 9-15, hemma kommer jag vara klockan 16, då har jag 1½ timme på mig innan jag ska iväg på skolans bal, som inte lockar så speciellt mycket.  Dock kanske jag ser lite framemot att se allihopa i sina vackra klänningar osv.. Men om det är något jag ser framemot så är det att åka hem från balen rakt hem till PATI! Och den gulleplutten skall vara hemma i en hel vecka! Så där kom nog anledningen till min dåliga uppdatering. 
Så kära läsare, vi hörs då vi hörs för jag skall spendera såååååå mycket tid med min sötnos♥

broken phone

Dagen då min Samsung galaxy s2 gick sönder, det var igår. Eller egentligen var det bara skärmen som sprack, så skärmen är helt svart. Dock kan jag svara på samtal, men jag ser ju inga vem det är som ringer. Så det var vel nog bäst att byta ner sig några steg tills jag får den fixad:
Buhuu, min älskade telefon, en av mina viktigaste ägodelar <|3
 
Btw har jag fixat en genväg till min Instagram här på bloggen, om ni bläddrar ner så ser ni den längst ner i menyn. DOCK så kan jag ju inte uppdatera min instagram mera XD och inge whatsapp, kik....
 

suomi nyt

Idag när vi kom till Vasa traska mamma & jag till HM, jag fick min kuvertväska och örhängen som jag behövde till balen. Jag fick även med en blå baströjja hem som lite bonus. Sen hann vi inte så mycket mera eftersom vi, eller jag skulle vara hos läkaren halv 3, när det väl var överstökat åkte vi och handlade mat och tog hem pizza! Vi köpte oxå hårfärg, både mamma och jag. Så behöver jag ens säga vad vi skall göra med det? Nä tänkte vel det..
Dagens minus är däremot finskaprovet jag är tvungen att läsa till. Det blir nog som det blir med det. 
Bjuder på en vääääldigt inspirerande bild på min finska bok.