Valborg

Idag gick skoldagen så slött så det är inte sant! Men nog tog den slut den oxå, strax jag kom hem hoppade jag i duschen så nu sitter jag nyduschad här och bloggar! Bettan är oxå påväg hit så skall vi börja fixa oss och sen grilla! Tyvärr är inte vädret riktigt så fint och varmt som vi hade hoppats. Sen kanske vi även drar iväg nån annanstans. Jaja men vi hörs senare och glaada vappen allesammans! ;)
 

Nailcare

Mattlack / Nudefärgad lack / Nagelolja
 
Ikväll har jag tagit hand om mina naglar, klippt dem alla i lika längd, filat och satt på nagelolja. Sen lackade jag på mitt favoritlack i en väldigt naturlig färg men så fin. Sen satte jag på ett övrelack som gör så de blir matta istället för glansiga, najs!
 
Sådär annars har jag hårdtränat här hemma ikväll, nu är jag så slut i alla muskler så det finns ingen styrka kvar alls, fast det är vel så det ska vaa! Nu skall jag knäppa på ett avsnitt PLL innan jag går och sova. Goodnight people!

Ny vecka och nya möjligheter

Idag har vi inlett ennu en ny vecka, det bara minskar och minskar. Snart är nog det efterlängtade sommarlovet här! 
Slutade skolan en timme tidiagre idag, då åkte jag in via och frågade efter mitt körkort men dom har inte ens börjat tillverka det ännu, och det börjar bli flera månader sen jag klarade det. Länge tar det! 
Ikväll har jag tänkt träna lite, och gå ut och gå eller på en länk, och kanske städa.