Här bor vi

Idag när jag kom hem satte jag igång och grundstädade hela lägenheten. Nu är allt rent så det glittrar, det tillochmed doftar rent. Iallafall så jag passade på och tog några kort, har ju inte visat våran lya åt er, soo here it is! 
Det är en väldigt ljus och rymlig lägenhet och verkligen mitt i stan. Jag stortrivs här! 
 
 
 

Plättar till lunch

 
Idag blev det plättar till lunch. Drog hem och gjorde mat på lunchrasten istället för att äta i skolan, bland annat för att jag hade håltimme efteråt och för att jag blev så snål på plättar på mattelektionen. Så har haft håltimme i två timmar nu, om en halv timme börjar tyskalektionen och sen slutar jag 14.20, naajs! 
 

Back on the island

Nu är jag tillbaka på holmen. Det var riktigt skönt att vara hem i helgen. Lördagskvällen åkte jag ut med Dana och Betski, vi satt och prata i flera timmar, härligt! Söndagen var jag hemma och umgicks med familjen. 
Idag tror jag att jag skall ta det riktigt lungt, se någon serie. Dock har jag sett ut OTH nu såå måste hitta någon ny! Svåraste dilemmat i världen ju! Men jag tror det blir PLL till en början, har inte sett den senaste sesongen. Blablabla vad jag babblar mycket onödigt. Hejdå
 
Min kaffemugg, love it!