H&M HOME

Ikväll har jag inte gjort något annat än slöat framför datan sen jag kom hem från jobbet. Jag har drömt mig bort bland alla läckerheter på alla olika internet sidor. Tillslut fastnade jag på H&M's HOME. Jag bara längtar tills jag får sätta dit alla vackra detaljer i våran fina lägenhet! Sucks att jag är en fattig studerande doe.. ;(
 
 

För vet ni vad..

Hejheej. Inatt åkte gosegrynet mitt iväg till Åland, precis som typ alla andra. Och jag är hemma och jobbar jobbar hela helgen lång, det är vel slutspurten dethär. Men fast jag nu inte är på Åland nu, så kommer jag noog vara det framöver. För vet ni vad, jag skall flytta dit med gosegrynet och börja där i skolan i höst :))
Hihii I'm soo excited! Så vi har alltså kirrat lägenhet så nu väntas bara en färd till IKEA. Spännande!
 
 

Shoes x2

Bloggen faller visst lite åt sidan här. Men det är ju trots allt sommar (okej, det känns verkligen inte så!) och jag har massor massor på gång!
Men i brist på annat så kan jag ju visa upp det senaste inköpet i skohyllan. Okej dethär fösta skoparet så köpte jag faktist för ganska länge sen, en månad typ. Och jag tycker dem är såå fina! Så himla synd att man sällan har tillfälle att använda så fina skor.
Och ett par låga converse, det har varit på inköpslistan läänge.