Sista juli

Idag har jag varit i jobb från kl 12 till 20. Det var värst vad alla var hungriga idag! När jag, och P kom hem från jobbet drog vi och fiska, först till Ymark där jag drog upp en fisk, yeea! Ombytta roller haha! Dock inte så stor. Iallafall nu är vi i Fagerö också och provar. Jag har dock fått läjdon, benvärk till hundra har jag också, igen.
Imorgon är jag iallafall ledig, tisdag också. Tänkte åka till Vasa imorgon, då skall jag nog köpa hem nå ingredienser till nån riiiiktigt god maträtt, måste fundera ut vad först.
Imorgon är det ju dessutom 1a Juli! Helt sjuukt hur fort sommaren går, snart är hälften förbi. Dock kan jag nog medge att jag längtar en aning tills skolan börjar igen.. How wierd..

Puss på dig fiskeen!

TRESemmé Keratin Smooth

Tips tips tips! Lördagen till ära så tänkte jag tipsa er om TRESemmés Keratin Smooth shampo och balsam. Jag har sedan flera år tillbaka använt TRESemmés shampo och balsam. Jag har nog provat andra också mellanåt men jag har alltid gått tillbaka till TRESemmé, inget slår det. 
Sedan några månader tillbaka så har jag använt deras "Keratin Smooth" shampo och balsam. Och jag har blivit besviken? Nej! Produkterna innehåller keratin som ger näring till varenda lilla hårstrå, gör håret mindre frissigt, vackert glänsande, och så fantastiskt mjukt och lent!! 
 
 

Iväg till Tuuri

Nu skall jag strax börja göra mat tills P kommer hem från jobb så vi kan äta med det samma och sen dra iväg till Tuuri! Kommer bli kul att åka på en liten roadtrip, och hoppas jag hittar något fiiint. 
Idag har jag varit upp ända sedan åtta, fast jag har varit ledig. Har inte gjort nåågot alls, chillat, lite OTH, varit till banken och återupptagit vänskapen med webbcameran, det var länge sen sist haha! 
Nu skall kocken sätta igång iallafall, hejhej!