Tvättar och vaxar

Idag är det en underbart fin dag! Det är inte alls så kallt heller. När jag tvättade min bil idag så hade jag en skjorta och en tröja ovanpå det, och jeans, hur skönt som helst. Haha javet kanske inte så passliga kläder dock men jag orkade inte byta om. Nu skall jag fortsätta med att vaxa min lilla pärla! Dock måste jag vänta på att själva vaxet skall tina upp först för det var fruset. Det är faktist lite konstigt att lata jag ens orkar göra något sånhär, men jag har inget annat att göra medans Pati skruvar på sin bil så jag kan ju lika gärna fixa på min då..

 

Njuter till fullo

Jag hoppas ni har haft ett bra påsklov hittills allihopa och njuter till fullo! Jaa det är nog verkligen skönt med lite ledighet. Jag och P har tagit det riktigt lungt. På fredagsmorgonen låg vi och drog oss länge och väl innan vi steg upp och åt frukost. Sen var vi ut och körde lite i det fina soliga vädret. På kvälln hade vi tänkt stanna hemma, dock åkte vi nog ut en stund tillslut.
Idag sov vi ut oxå, sen har vi vart till byn ett varv och till mig och käkat räksmörgåsar. Ikväll vet jag inte vad det blir till men troligen blir det bra! :)

4 dagar ledigt framöver, härligt!

Jag har påskloov! Som jag har längtat. Mitt påsklov skall jag inleda med att göra middag åt familjen, lax, potatismos och massa räkor blir det. Laxen är faktist redan i ugnen och kastrullen på plattan så jag passar lixom på att blogga då! Och senare ikväll/inatt kommer min sötnos hem :))
 
Två glada tjejer som catchar bruna på rasten :)