The hardest decision is when it stands between where you should be or where you want to be

 
Oj jisses, imorgon är det skolavslutning och jag går ut högstadiet. Dehär tre åren har gått undan med en sån faaart! Även fast man är så glaad att få komma därifrån och gå vidare, så är det nog lite ledsamt det hela. En massa minnen och härliga människor man lägger bakom sig. Alla kommer gå skilda vägar härdanefter. Dessutom har jag inte riktigt på klart var jag ska efter sommaren, det är ett svårt val och så mycket som inverkar. Jag har en massa svåra beslut som skall fattas och jag blir bara mer och mer osäker ju mera jag tänker mig igenom det... suck. 
 
Det egentligen minsta beslutet jag har att ta nu är vilka klackar jag skall ha imorgon. Det står mellan ett par obekväna och ett par sjuukt bekväma, så valet borde ju vara enkelt
 
 

Torsdag

Idag var det min aldra sista dag i högstadiet. Iofs har jag en dag kvar imorgon men då skall vi på nån utflykt.
Idag har det varit riiiktigt hett! Vad man än har haft på sig så har det vart föör varmt. Men vi skall vel inte klaga?
Jaja idag har jag hjälpt Pati att packa upp, så har vi sovit en stund idag och inte så mycket mera.
Nu ser Pati på en film medans jag njuuter av att få va på min absoluta favoritplats, nämnligen hans famn. Jag älskar dig!

Storpicknick

Hej på er! Igår hade jag verkligen en energisk dag. När jag kom hem från skolan hann jag sola en liten liten stund innan solen gick i moln. Då hoppade jag i duschen och tvätta håret och lade i hårpackning mm. Gjorde också en ansiktsmask och bodylotionerade hela kroppen, lacka naglarna... Jaa en riktig "ta hand om mig själv" dag!
Sen städa jag även rummet, och moppebilen på både ut- och insidan och så hann jag även va till pappas verkstad så böt han en lampa åt mig. Sist och slutligen böt jag också sängkläder i sängen :)
När jag var klar med hela faderullan hemma så åkte jag iväg till Övermark där jag träffade upp Dana & Tildoo och så körde vi på en riktigt stoor picknick! Vi hade det jätte trevligt. Men där runt halv 11 tiden måste vi börja åka hem för då kom det aaallt för mycket krankar som ville äta oss. Så då åkte jag hem till Pati som nyss hade kommit hem:)