Lilla jul

Lilla julen till ära har jag julpyntat lite i vår lägenhet här på Åland. Jag hade dock inte med mig så mycket julsaker hit men lite åtminstone:) Imorgon är det vel 1a advent också så då tänder vi första adventsljuset. Oj så härligt det är med jul!
 
 

If I lay here, if I just lay here..

Tjena! Det är fredag, redan? När började veckorna gå såhär fort? Men jag kan inte klaga. Synd bara att helgen också går lika fort.
Nåväl. Idag har jag varit i skolan, gick från 8.00-14.20 så det var helt ok. Efteråt åkte jag till gymmet och pumpade lite muskler. Ikväll har jag ingen lust alls att göra något. Jag vill bara ligga hemma och se på nya avsnitt och käka owl chips. Och koppla bort resten av världen. Det må va det bästa jag vet, haha. 
 
 
 
 

Greys och te

Whoop, provveckan är över. Imorgon bitti börjar en ny period, och för min del är den nog rätt mycket tyngre än den förra. Men nya tag bara! Dessutom är det självständighetsdag nästa fredag så då är vi lediga. Då kan jag åka hem till Närpes ren på torsdag så blir det lite längre ledigt, yey det längtar jag till.
Ikväll har vi varit och handlat mat också, och te. Jag var utan te igår kväll och det var ingen bra kväll. Jag dricker massor  av te. 
Nu ska jag se greys och dricka te. Borde egentligen gå och sova tidigt, om det inte vore för paradise hotel som kommer på tv ikväll så sent som elva-tolv. Gah kan ju inte missa det.