Tja!

Idag har jag givit järnet på gymmet, igår också för den delen. Awesome. Imorgon tar jag vilodag och det känns bra. Imorgon har jag dessutom rätt tung dag i skolan, kommer vel inga sluta förrän kl5. Tufft, men helgen är ju på kommande. Kämpa.
Jaa'aa. Mera har jag inte att dela med mig av härifrån holmen. Jag ska fortsätta min kväll och titta senaste avsnittet av ravenswood innan jag går och lägger mig. Hoppas jag kan sova inatt för den serien är ju läskig.
Hade!
 
 
 
 

I know what I want and I am gonna get it

Idag har jag egentligen haft en riktigt chill skoldag, håltimme från 09.20-14.40 haha! Så jag passade på och sov några timmar, kollade grey's och surfade runt på weheartit, shöne! Efter att min sista lektion slutat kl4 åkte jag iväg till gymmet och drog bästa workouten på läänge! Trött men nöjd kom jag hem och gjorde undan läxorna.
Nu ska jag kolla lite grey's anatomy och sen gå och sova för jag är trött och jag får aldrig nog av att sova.
Btw, har ni tänkt på att det är första november på fredag!! Helt galet sjukt. För snart börja fundera efter vad jag vill ha i födelsedagspresent, och julklapp förståss hehe.
 
 

Halloween

Tjenare! Jag har haft det riktigt bra de senaste dagarna. Torsdag och fredag var min mamma & pappa här på besök och det var riktigt kul att ha dom här! Igår, alltså på lördagen hade vi sovmorgon och det var så skönt att få vila ut sig. Senare på dagen lackade jag mina naglar bland annat, och köpte vinglas. På kvällen stod födelsedagsfest/halloween på schemat. Så då började vi lite grann hos oss, åkte vidare till en annan lägenhet här inne i stan och sedan till själva festen. Hela kvällen blev nog helt OK! Det var kul att se alla utklädda hah.
Idag har jag inte hunnit med så mycket mera ännu än att jag har duschat, men helt ärligt tänkte jag nog inte göra något idag heller, annat än nu skall jag sätta igång senaste avsnittet av VD, hörs!