Måndag

3/5 prov är skrivna. Kom nyss hem efter att ha skrivit tyskaprovet och nu är det tre timmar tills nästa lektion börjar. Har precis bytt om till min mysdress, som jag bokstavligt bor i, och funderar om jag hoppa i sängen och sova bort tiden eller se grey's anatomy, får se. 
Vad har jag gjort i helgen då? Jag har gymmat, pluggat och varit ute med lite folk. 
 
haha trött imorse
 

Gymma

Igår på min lediga dag hade jag förståss sovmorgon, skööönt. Sen drog jag till gymmet och gymmade 1½ timme. Och sen slappa jag i princip resten av dagen och kvällen, hehe. 
Idag började jag först tolv och slutade två. Drog till gymmet idag igen, och sedan dess har jag pluggat matte i ca fyra timmar och nu ger jag upp! Morgondagen tror jag kommer se ganska likadan ut, fast då är det engelskaprov som gäller. Kämpa påå!
 
 

Helgen

Hejhej. Har skrivit två inlägg sen i lördagst men dom har visst inte kommit upp, tror det är något fel med appen nu igen. Iallafall så i helgen åkte vi hem till Närpes. Det var så skönt att komma hem till mamma och pappa. Så gjorde inget speciellt alls, bara umgicks med familjen och tog vara på den lilla tiden jag var hemma. Mitt på söndagen åkte vi ner mot Åbo igen, satt och rulla tummarna på båten tills klockan ett på natten då den var i hamn i Långnäs. Blev en kort natt eftersom det väntades skola klockan åtta på morgonen. 
Idag (tisdag) började provveckan. Jag har dock mitt första prov på torsdag, och idag var jag till och med helt ledig. Var meningen att jag skulle haft en lektion men den blev inhiberad, känslan! 
 
Möttes av en gullig kattunge i dörren när jag kom hem i fredagst, så söööt!