Fredagsmys

Denhär fredagskvällen har varit så mysig. Jag har varit ensam hemma, myst med massor av ljus och kollat lets dance. Avslutar kvälln med att läsa lite ur en bok. Detta var precis vad jag behövde efter denna vecka.
Imorgon har jag tänkt dra intervallträning så fort jag vaknar, och kanske lite styrka på det. Älskar styrketräning nämligen. Konditionsträning är kanske inte en stor favvo för mig, men jag kämpar så gott jag kan. 
Gonatt! FRIDAY

Oh god, its friday! Denhär veckan har gått så himla fort. Kanske för att gosis äntligen kom hem efter fem veckor borta! Jag-är-så-GLAD. Äntligen är det lite mera liv här i lägenheten. Dock har vi totalt rubbat sovrutinerna och varit upp allt för länge på kvällarna, så jag har varit så himla trött i skolbänken, och annars också. Så ikväll bestämde jag mig att stanna hemma istället för att dra ut, det blir nog bäst så. Tänkte kanske kolla lets dance ikväll, Kenza är ju med haha, så därför. 
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Drog ut på en 4 kilometers promenad efter skolan följt av magövningar. Varit till sparis och gjort mat. Det vanliga alltså. 
 
 

Feb. 27, 2014

Idag är det en sån dag då jag har längtat, ända sedan jag steg upp imorse, att denna dag skulle ta slut.