Onsdag

Snartsnart är det helg hörni. Jag längtar mer än någonsin! Jag prickar av prov efter prov. Imorgon är det hissan som gäller, och som jag har pluggat så känner jag mig redo för det. Och engelskan bryr jag mig inte riktigt om. Just nu vill jag bara dra hem liksom! 
Tänkte just precis gå ut på en kvällspromenad. Vill komma ifrån skolböckerna ett tag och framförallt abba låtarna som pubben under mig spelar. 
 
 
 

Hemlängtan :(

Kort skoldag, historia plugg, träning, och ansiktsmask beskriver vel min måndag rätt bra. Imorgon har jag prov i IT klockan 10, så det kallar jag sovmorgon. Funderade på att stanna uppe ikväll och se PH men jag tror jag tar en lång natt med mycket sömn istället, och sparar PH tills imorgon. 
Ikväll har jag riktigt hemlängtan, ååh. Fast aldra mest har jag nog pojkväns-längtan, men det är fortfarande 4 veckor tills han kommer hem.. Men i helgen har jag i planerna att åka hem till Närpes, så jag längtarlängtar tills denna vecka är över så jag får åka hem. Just nu går det superslow. 
 
 

Söndagsprat

Så god efter träning // Promenad varje dag denna vecka
 
Denna vecka har jag varit duktig! Jag har varit på en 3km, lite över, promenad varje dag. Så skönt att rutinerna börjar falla på plats igen. Skall verkligen fortsätta såhär, och gärna höja tempot. Jag mår så himla bra av det!
Denhär helgen har jag pluggat historia till tusen. Sakta men säkert börjar jag komma igenom det.  Men jag har ännu tid att läsa eftersom provet är först på torsdag. Men jag måste börja med engelskan också som är på fredag. Hohho!
Imorgon har jag i varje fall inget prov, och jag börjar skolan först klockan ett, så det är chill. Men jag tänkte ändå stiga upp tidigt och uträtta några ärenden.