Chill jobbvecka

Denhär veckan är mitt jobb sådär extra chill. Är endast barnvakt från 8.30-12.30 för då åker ungarna iväg på simskola resten av dagen. Så kommer det att vara denna vecka och nästa.
 
Så idag efter den korta jobbdagen åkte jag med Belli & Manda till Kokkola och shoppade. Fick nog med mig hem några riktiga fynd, många av dem som var på rea dessutom. Inte illa. 
Kvällen däremot har varit lite tuff med många blandade känslor så nu sitter det bra med en lång natt med mycket sömn. 
 
 
två bilder från förra veckan med tjejerna
 

KLACKENPARTY

Igårkväll var det Klackenparty med Medina, Krista och KAJ som gällde. Måste börja med att säga att jag älskade vädret, så perfekt. Hela kvällen i sig var nog bra. Det var kul att träffa gamla vänner och dansa loss på dansgolvet. Här kommer en drös med bilder:
 

Snabb visit hem

Igår kom jag hem till Närpes rätt sent på kvällen. Jag umgicks bara med min älskling och det var så underbart skönt. Han böt min spruckna iphone-skärm, så NAJS och så duktigt. Vi var också till Niesby city och kolla läget. 

Idag är det lördag, vilket betyder Klackenparty med Medina, Krista & KAJ, så jag skall strax dra iväg till Purmo igen. Blev verkligen en snabb visit hem. Men före jag åker skall jag packa med massa nya kläder och via Vasa på en lägenhetsvisning. Spännande.