Simma

Idag bestod dagens träning av simmning. Jag simmade längder i 45 min och visst tog det på. Det var kul med lite omväxling i träningen, jag borde simma oftare än jag gör. Senast var typ i högstadiet på åttan? Haha, så ja, lite oftare skulle ju kunna gå för sig.

Imorgon är jag ledig från skolan, yess! Jag har dock en lång "to do list" så jag kommer inte ligga och slöa, men jag tänker nog unna mig en sovmorgon iallafall! Nu skall jag göra iordning en te kopp och läsa en bok, bästa avslutningen på dagen.Monday

Och så var helgen över och det är måndag igen. Men denna vecka kommer bli rätt bra: imorgon är jag helt ledig, torsdag har jag mitt sista prov och fredag börjar en ny period. 
Ja, ny period betyder nya böcker. Haha men vet ni vad, bokhandeln har brunnit. Snacka om bra anledning till att inte ha köpt nya böcker. Jag skrattade såå när jag hörde det. 


Glass i stora lass! 

Maxinge

Idag slutade jag skolan klockan 12, eller egentligen redan klockan 11 när jag skrivit klart matteprovet men jag stannade kvar och jobbade på ett grupparbete med två andra tjejer. 
Efter skolan cyklade jag iväg till maxinge, blev totalt 7 km, helt najs med lite motion. Väl där strövade jag runt i butikerna och bara kolla. När jag gick i en "inredningsbutik" blev jag så himlaaa sugen på att köpa hem massa fint till min lägenhet. Allt var så fiint. Jag stod dock emot och köpte inget, men gud vad jag längtar tills jag har min egna lya (en mer permanent lya än denna, ska ju inte stanna på åland liksom så känns onödigt att köpa hit massa grejer som ändå ska härifrån sedan) och får inreda den preciiiiis som jag vill ha det!