#throwback

Whii idag är det vappen, eller imorgon är det vel egentligen men vi börjar fira idag. När det är vappen betyder det att det börjar bli varmare och sommaren och sommarlovet börjar bli nära. Sååå sjukt kul!

Jag kom att tänka tillbaka på vad jag gjorde förra året på vappen, och kom fram till att då satt jag på en båt och i en bil påväg hem från Åland på en weekend i Närpes. Det var den tiden det. Att resa med bil & båt mellan Åland och Närpes saknar jag då inte, men människorna och hela underbara ön. Åååh vad jag saknar det nu. Våren var också så himla fin där att se på. I sommar måste jag tillbaka dit och catcha up.
Cakeday

Idag hade jag en ytterst kort dag i skolan, 1h och 15min. Inte så värst jobbigt alltså. Efteråt åkte jag hem via och sen på gym, och pumpade mina armar lite. Eller ganska mycket faktiskt!

Mot tre-tiden åkte jag in till stan för att träffa upp Diana på Aschan för fika. Vi satt och snacka en stund och smidde planer, och åt kaka såklart! Sen blev det shopping men jag köpte inget! So proud. Nu väntar jag på att mamma skall komma till stan så ska jag hänga med henne ikväll!Freddy WR UP - Best pants

Okej, jag har nu haft dessa byxor sedan tidigt i höstast, så jag känner att jag har tillräckligt med erfarenhet av dom för att göra en recension. Ni känner säkert till dessa byxor allihopa, Freddy WrUp. Eller fruppisar som Pati och jag kallar dem haha. 
 
Anyway, så jag hade hört rykten innan jag köpte dem att de lätt spricker i sömmarna, så därför var jag lite osäker på att sätta ca 80€ på dessa byxor. Men jag har nu haft mina i snart ett halvår och de är som nya. Antar att det beror lite på hur man handskas med byxorna och tvättar dem också, men mina har då inte spruckit iallafall. Jag tycker också att färgen har hållit väldigt bra vilket är ett stoort plus. 
 
Själva byxorna är så himla sköna. För mig som helst skulle gå runt i mjukisbyxor alla dagar och avskyr att sätta på mig ett par tajta, obekväma jeans är dessa heaven. Ja, och så får man ju en lite mer definierad rumpa också hehe. 
 
Så om ni har funderat på att köpa dem, så tycker iallafall jag att det är ett värt köp. Finns på Intersport i Vasa.