Back on my fav place

 
ÄNTLIGEN har jag satt igång på gymmet igen. Blev tvungen att ta en veckas paus i och med tåoperationen då jag har ätit antibiotika, och innan det var jag vel inte så aktiv heller. Men nu är jag back on track med ett helt förändrat schema på gymmet och i köket, så nu hoppas jag att jag växer och blir stor. Riktigt pepp faktist! Medans jag var borta hann mitt gym dessutom ändra om en hel del, och ta in flera nya repskap, så det är ju extra kul!!
 
Sådär annars så rullar vardagen på. Känns verkligen som att jag är inne i rutinerna nu, men som tur är känns de inte tråkiga ännu. För att gå in på något helt annat, ser ni mina nya tights på bilderna? De är från Soc och jag har nog visat upp dem tidigare, men inte hur dom ser ut på. Alltså jag älskar dem, förmodligen bästa tightsen jag har so far.
 
 

Villavslutning 2015

Tänk att villavslutningen är över för iår?! Nu är det officiellt höst, tiden flyger iväg så fort. Villavslutningen för min del var iallafall så mysig iår. Det bjöds på supergod mat på villan, och hemgjord glass som Natalie gjort. Så där hängde vi länge, tills mot kvällen då vi agerade chaffis. Fint avslut på sommaren! Så nu välkomnar vi hösten :-)

Fina Natalie och Molly, som älskade att springa runt vid villan. 


Myshelg är guldhelg

Så skönt med fredag! För min del blir det en lugn helg för att vila min tå, så att den förhoppningsvis snart blir som vanligt och jag kan ha på skor. Lite småjobbigt att halta runt också..

Så idag var jag först i skolan. Efteråt kom Jojjo till mig och klippte mitt hår, SÅ nöjd! Älskar att ha nyklippta och friska toppar. Nu är vi back home in Närpes och det är fantastiskt skönt, jag har saknat mina familjer.

Torsdagsmyset då jag var "sjukskriven" :-)