Purmorevyn

Idag började jag dagen hos Pati. Vi är ensamma hemma där i några dagar, så det är kul. Vi gjorde bland annat en fancy lunch med ungspotatis, ungsgrönsaker och stor god biff. Sen badade vi bubbelpool också men mer om det senare. 

Ikväll satte jag mig i bilen med mamma och pappa och åkte norrut till Purmo på revyn. Många skratt fick jag, och skönt att få höra lite purmodialekt. Det känns så hemma. Less på lov

Hej folket. Tänkte kika in här igen och skriva några onödiga rader medans Pati spelar NHL. 

Sportlovet flyter på och jag får ingenting gjort, hehe. Precis som det skall vara. Sömn, serier och mat i alla former består mitt lov av. Alltså helt ärligt längtar jag redan så himla mycket tills skolan börjar igen! Då kommer man tillbaka in i rutiner igen, och fastän det känns som dom är så tråkiga, så är dom så så bra!

Idag får ni en bild från då jag var snygg, allt annat än vad jag är nu och har varit hela veckan. Osminkad, samma mjukiskläder dag ut och dag in, och råddigt hår.. 

Birthday babe

Idag fyller denna baaabe 20 år jämt! Helt sjukt, jag tror fortfarande att hon är bara 18. Jag tror liksom att det har stannat där men näe, hon blir nog äldre. Stoooort grattis i varje fall, och hoppas du har en awesome dag! Och tack för att du förgyller mina dagar i Vasastaden. 
Försökte hitta några fula bilder vilket är lite tradition på födelsedagar men det var lite svårt då hon alltid är så fab ;)