Detox

Hej på er! Just nu har vi ganska lite arbete på städfirman, så jag är ganska mycket ledig. Jag försöker se det från den ljusa sidan, även om jag faktiskt gärna skulle arbeta mera nu. Den ljusa sidan är ju då iallafall att jag har bra med tid att vara på gymmet. Och så hinner jag uppdatera bloggen.
 
Idag tänkte jag tipsa om detta detox te som jag provat den senaste veckan. Några fördelar som detox te lär ha är: 
- ge mer energi
- kan hjälpa till vid viktnedgång
- renar kroppen på gifter
- koffeinfritt och naturliga ämnen
 
Jag är ju då ute efter mer energi och främst en rensning på gifter i kroppen. Att den hjälper till vid viktnedgång tror jag inte så mycket på, däremot att den kanske hjälper till att motverka svullen mage om man har problem med det. Jag har inte sett så stora förändringar ännu med detta te, men åtminstone smakar det väldigt gott, så jag dricker det gärna som vanligt te också. Ni kan ju prova själva om ni vill, jag köpte det på Life i Vasa.
 
 

Thailand del 5

Denhär dagen var vi till Santorini Park. En fin liten "stad" med santorini tema. Där fanns shopping, god mat som tur var thailändsk, och lite nöjesattraktioner. När vi var klara vid Santorini åkte vi via ett tempel innan vi åkte hem. Där släppte vi ut en sköldpadda i sjön, matade ännu mera fiskar och jag upplevde hur ett tempelområde ser ut.  
 
 

Thailand del 4

Denna dagen vill jag minnas att vi låg i poolen länge från morgonen och tog det lungt. Mot eftermiddagen åkte vi till ett safari och såg på några djur som åtminstone inte jag sett förut. 
 
Vill annars tillägga att det är flera dagar som jag hoppat över, som jag inte har bilder ifrån eller som jag har bilder på endast ansikten och så. Jag vill helst inte visa så mycket bilder på andra. Så tyvärr kommer inte allt upp här, men mycket av det :-)
 
Krokodilerna var först ute, och där fick vi även se en show. Lite småläskigt faktiskt, då man innan sett youtubeklipp då det gått snett.
Han hade iallafall kvar alla sina kroppsdelar som han hade innan också efter showen.
Sen var det ormshow och där fick vi se två olika ormar, och jag var räddast av alla.
Dromedarer såg vi också.
Eeeh blekfis.
Sedan träffade vi på herr Papegoja. Där roade vi oss ett bra tag haha.
Vacker var han också.
Och ugglor.
Ananasodlingar.
På kvällen åt vi ute på detta ställe, väldigt god mat as usually.
Där fiskade vi räkor medans vi väntade på maten.