Sista provet!

Åh, just nu är jag så led allt plugg. Det brukar bli så tills det sista provet i provveckan. Men imorgon är det över, kämpa! 

Dessutom är det bara två dagar kvar tills påsklovet. Dock vill hela min kropp ta ledigt redan nu och dra iväg till Lappland. Åka bräda, skida, äta god mat och dricka varm oboy. Två dagar, två dagar..Hej mitt vinterland!

Oh shit, idag vaknade jag upp till världens vinterland med massa snö, och mera kommer det. Jahapp, jag som redan hade hunnit få vårkänslor. Men det är ändå ganska fint med snö. 

Idag vaknade jag före väckarklockan ringde, hur ofta händer det? Så nu får jag passa på och dra mig en stund i sängen. Så skönt. Idag skall jag och skriva religionsprov, och sedan hem och läsa på det sista provet. Whii äntligen börjar provveckan ta slut. Proteinvåfflor

Hejhej! Idag har jag haft en ledig dag från skolan, hade nämligen inte något prov. Så himla skönt att vara ledig på en måndag! 

Jag har varit hos Pati mest hela dagen, har också varit på gym med honom. Nu kom jag nyss hem till Pörtom och provade göra proteinvåfflor för första gången. Väldigt goda, enkla och nyttiga ofc! 

I proteinvåfflorna satte jag:
2 ägg
1,5-2dl proteinpulver med vaniljsmak
1 banan
1tsk kanel
1tsk bakpulver
Blir troligen ännu godare att tillsätta lite kvarg, men tyvärr hade jag inget sånt :) Detta recept går att variera hur mycket som helst beroende på vad man råkar ha i kylskåpet.