Chillkväll

Igårkväll bestämde jag, till skillnad från typ alla andra, att vara hemma. Det var väldigt skönt att få umgås med mamma och pappa istället, och att vakna upp pigg idag på den första riktiga sommarlovsdagen! Dessutom åker jag utomlands om två dagar, så jag vill passa på att vara hemma nu innan, då jag kommer vara borta en tid. Vart jag skall åka får ni dock veta först dagen jag åker! :-)
 
 

Frukost - bästa måltiden på dagen

Idag började jag och mamma dagen med en härlig frukost. Så så gott, jag älskar frukost. 

Dagen är rätt så oplanerad hittils. Det är en stor dag för många som blir student idag, så grattis till alla er! Jag önskar att jag var en av er. Men åtminstone så får jag ju fira en nybliven student idag! Det räcker :-)Godaste burgaren

Tjena! Idag är det min sista dag i denna lägenhet, vilket betyder att allt ska ut och allt ska städas. Inget vidare roligt att flytta inte. Ikväll skall jag även jobba från 17-21, och det regnar ute, så man skulle nog kunna kalla denna dagen för en ytterst tråkig dag. 

För att bli på lite bättre humör bestämde jag mig för att ta hämtmat till lunch. Jag provade på ett nytt ställe som jag hört mycket gott om, Smiths Burgers som finns i Smedsby. Precis som ryktena sa så var det väldigt god mat, och man blev proppmätt!