Monday flow

Idag har det varit en bra dag. För det första har jag haft lockigt hår, det gör mycket hehe! Lunch åt jag på Sweet Vasa tillsammans med Johanna, det var mums. Sen gick vi runt i stan och jag köpte den första julklappen, till mig själv. Ett Anastasia contour kit!!!! Superglad! Men det är en julklapp, så jag får den först den 24de. 

Efteråt hade jag körlektion och där var det nemas problemas. Nu skall jag chilla en stund och sen är det crossfit träning. Idag kommer det samma workout som för 4 veckor sen, så jag hoppas det blir en förbättring! Lillajul helgen

Denhär helgen har verkligen varit super! ♥ Hela lördagen spenderade jag i Purmo med hela stora familjen. Jag fick träffa alla mina 6 favoritkids, så faster Linda var nöjd. Vi har bakat pepparkakor, dekorerat dem, lekt med bilar, stått på händer, ritat och mycket mer. Vi har haft så kul! NU är julen inledd :)
 
Denhär bilden har en två-årig kille tagit :)
 

Neon & Grey

Här är mitt black friday inköp. Jag trodde jag skulle hitta mycket mera, men det är vel iofs bra att det stannade såhär. Som ni kanske vet har jag suktat efter denna sportbh ett bra tag. Jag tror den har hamnat i ett X antal inspo collage haha. Nöjd att den äntligen blev min!