Reunion

Idag är det äntligen fredag! Jag har längtat super mycket, och det har säkert ni också. Det är ju halloween denna helg, och jag skall faktist klä ut mig ikväll! Till vad får ni se senare. Jag kan ge en ledtråd om att det blir en söt utstyrsel istället för en hemsk med massa blod. Det känns mera som mig.
 
Igår körde Belli och jag reunion. Vi hade inte träffats på väldigt länge så det var på tiden! Väldigt kul att ses, och vi hade massor att prata om. God kaka dessutom, alltid ett plus! Aja, nu skall jag fokusera på att göra undan skoldagen, hejhej!
 
Åh, mobilkvalite..


Hur man håller sig fräsch under vintern

Under hösten/vintern tycker jag att det är lätt hänt att man slutar engagera sig i sitt utseende, och man känner sig inte alltid lika fräsch jämfört med på sommaren. Ni får vel tycka att jag är ytlig som skriver om sånthär, men jag tycker om att vara fin. Så tänkte ge lite tips för att hålla sig fräsch:
 
1. Lacka naglarna.
Jag tycker det gör mycket att ha fina naglar, eftersom man ser naglarna och händerna hela tiden. Jag känner mig alltid fab med fina naglar. Satsa på ett hållbart nagellack så behöver du inte lacka om så ofta. Bland annat H&Ms nya nagellack är väldigt bra.
 
 
2. Brun utan sol. 
Okej första tanken man får när man hör brun utan sol är väl typ "palllaaaaa". Ja det känns jobbigt, men det är absolut värt det. Vem är inte fräsch med lite färg? Jag har dock inte börjat med den ännu iår, vill ju tro att jag har liite bränna kvar ännu från sommaren.
 
3. Ät inte skräpmat så ofta.
Jag vet inte hur det är med er, men jag känner mig lite ofräsch om jag ätit dåligt en längre tid. Vad som är dålig mat får vel var och en bestämma själv. 
 
 
 
4. Viktigaste punkten: just do it!
Om ni är som mig, så är man oftast bara för lat för att orka göra sig lite fin. Man går osminkad till skolan 4/5 dagar bara för att man inte orkar. Men den dagen då man väl är sminkad och piffat till klädseln lite extra så känner man sig som man glänser och strålar av vackerhet.
 
5. Träna!
Då är man mycket piggare = fräschare. Att vara ute på prommenad ger också en fräsch känsla.
 
 
 
 

Gårdagens mys

Såhär såg det ut igårkväll hemma hos mig. Jag fixade till lite vardagslyx med min favoritost & rödvin, och för att inte glömma GG haha! Lag ni märke till att jag har finsk undertext? Jag försöker tappert lära mig språket, och faktist så snappar jag upp nya ord ibland. 
 
Nu i skrivandes stund har jag nyss kommit hem från skolan. Ikväll skall jag föröska läsa på mycket jag bara orkar ur debattboken som vi läser i modde, dock är den väldigt tungläst. Mot "sejnon" ska jag på nästsista kurskvällen i crossfit, snaaart är jag utbildad så jag får träna där på riktigt! Idag skall vi bland annat träna på handstående så det ska bli superkul!! Annars, på tal om finska, så pratar alla andra som också är med på on-ramp kursen finska, vilket resulterar i att kursen går på finska. Jag är faktist imponerad över att jag förstår så mycket, och jag lär mig mycket mer också. Så det är bra träning!