Morgon PW

Idag börjar jag skolan först kl 1, härligt! Jag började morgonen med en grötskål, sen satte jag igång med att städa lägenheten. Som belöning drog jag på mina Nikes & favoritpodden i öronen och ut på en 6km promenad. Jag älskar den friska luften på hösten och alla färggranna löv! Och att vara utomhus, mår så bra av det.  Ledig måndag & mysig outfit

Idag är jag ledig, på en måndag! Såå skönt, jag har absolut inga måsten idag alls. Trots det har jag varit och handlat mat, jag tänkte göra en god middag ikväll med lax i teriyakisås. Kommer bli urgott! Råkade snubbla in via H&M också, kom hem med en fin vit papperspåse.. Visar er senare. 

Nu skall jag springa iväg till gymmet, och efteråt skall jag mysa med en bra bok hela kvällen. Lediga dagar <3

Mysig höst outfit, dock liite för varmt ännu med päls :-)

NYX order

Söndagen till ära har jag gjort lite nätshopping! Jag såg att nyxcosmetics.se hade fri frakt över helgen så jag passade på att beställa hem, då jag hört en hel del gott om vissa produkter. 
 
Bland annat concealern nedan, en blusher och banana powder beställde jag. Så sur då en blusher i färgen Taupe som jag så så gärna ville ha till contouring var slut. Även ögonskuggorna nedan som är de perfekta bruna nyanserna som jag skulle använda hela tiden var slut.. Nåja haha, dom lär nog komma in i lagret igen!
 
 
Nyx
 
Nyx by lindolinda featuring a nyx concealer