DIY balkongmöbler och en toppendag

Idag har det verkligen varit en perfekt dag och jag är på toppenhumör! Jag slutade skolan klockan 11, och direkt efteråt kom pappa hit med en leverans, nämligen våra balkongmöbler. Jag och Pati har själva snickrat ihop en soffa till balkongen av lastpallar, som vi målat vita. Dessutom har mamma och jag sytt kuddar och sittunderlag. Det blev verkligen såå fint! Allt är inte färdigt ännu som ni kanske ser på bilderna :)
 
Efter att vi fått soffan på plats drack jag en smoothie där ute på balkongen, och vilket härligt väder!! Äntligen får vi hit någon värme och sol. Sedan bakade jag en lime & jordgubbs cheesecake, städade lägenheten, gjorde middag och fick mamma på besök. Efteråt åkte jag på ett tungt träningspass till boxen, och nu sitter jag på balkongen med ett glas vin i kvällssolen. Njuter av livet med andra ord!
 
 
 

Ikväll skall jag..

-Egna åsikter-
 
YES vad härligt, mina böner blev besvarade och idag fick vi äntligen se lite sol. Även om det är mulet nu pånytt så hann jag få massa positiv energi av den korta stunden som solen visade sig!
 
Kommer ni ihåg att jag för någon vecka sedan fick hem en brun utan sol på posten? Det var alltså denhär nedan från St. Moriz, och nu har jag testat den tillräckligt för att ge en recension till er. Såhär tycker jag:
  • Lång hållbarhet. Jag duschar ju dock varje dag efter träning, men trots det höll den sig fin i fyra dagar, sen bättrade jag på den igen. Så om man inte duschar så ofta håller den definitivt längre!
  • Fin gyllenbrun färg! Rekommenderar dock att ta färgen dark för att få någon effekt. Jag är ju väldigt blek och den funkade för mig, så var inte rädd!
  • Torkar väldigt snabbt, kan vara både positivt och negativt. Positivt att den inte färgar av sig, negativt att det kan göra appliceringen lite svår. Det gäller att vara ganska snabb.
  • Bra pris! Ca 8€ på pretty.fi och cocopanda, så en mycket billigare BUS hittar man inte, och då är kvaliten hög. Många på youtube har jämfört den med St. Tropez!
En handske är ett måste, annars blir händerna väldigt bruna.
 
Ikväll skall jag alltså fixa till en bränna igen! Den skall verka i 8h, och får inte komma i kontakt med vatten, så det är lämpligast att applicera innan sängdags. Första gången skvätte jag lite vatten i misstag på mitt ben, och då fick jag ränder.. So be careful :)
 
En superbra hemgjord bodyscrub som jag ofta gör innan jag applicerar min bus är: kokosolja, rypsolja, kaffe och socker. Återfuktningen är amazing! Dessutom glider BUSen på så lätt efteråt.
Busa på nu hörni, jag har iallafall blivit less på att vara blek!

Middagstips mottages

Hej! Jag har nyss kommit hem från skolan, och nu funderar jag över vad jag ska fixa till middag idag. Jag måste nämligen åka och handla först. Jag vill ha något gott, men inspirationen är liksom slut. Jag ber till gudarna att det snart blir soligare ute, för detta väder drar ner min motivation till precis allt. Så tråkigt! Därför har jag inte direkt lust att blogga nu. 

En middag förra veckan