Relaxing tuesday

Igårkväll hade jag en underbart skön kväll då jag verkligen kopplade av. Efter ett träningspass (där vi gjorde cooper-testet vilket kanske inte är avkopplande haha) placerade jag mig i soffan med en tekopp och en bra bok. Därtill tände jag ljus, och där satt jag hela kvällen och mös. Jag omfamnar gärna hösten, längtar tills flera sådana kvällar!
 
Nu väntar jag på att Belli skall komma via och klippa av mina toppar. Mitt hår har blivit så kick-ass långt!!
 
 

Veneziansk helgen

Nu är det måndag igen, men min helg har varit väldigt bra så det gör inget att vara tillbaka. Förutom att jag har läst till studenten firade jag villaavslutning med Patis familj. Vi åt gott och umgicks på villan, så mysigt!

På söndagen startade mamma och jag tidigt, och for iväg mot Tammerfors med destination Ikea. Jag köpte huvudsakligen massa lådor för att organisera allt bättre i våran walk-in closet. Det blev super, och mycket mera utrymme! Jag fixade ju såklart allt i ordning strax vi kom hem.

Idag slutade jag skolan kl. 11, så jag har redan hunnit storstäda läggis. Nu skall jag sätta igång och läsa lite samhällslära igen tills jag får åka iväg på dagens träning. Hörs!

Vi stannade vid denna insjön på vägen hem för att sträcka på benen lite. Mamma som är så galen i att simma måste ju såklart känna på vattnet om det skulle ha varit tillräckligt varmt.. :D
 

Fredagspizzan

Tänk att det är fredag idag, veckorna går alldeles för snabbt!

Idag har jag varit i skolan, och efteråt åkte jag till biblioteket och pluggade i 4h. Åh jag älskar att läsa där, får så bra koncentration! När jag kom hem lyxade jag och P till det med hämtpizza, är det fredag så är det! Nu har jag nyss varit och handlat mat med mamma, och skall strax sätta igång och plugga lite till ikväll.

Skall ni annars göra något kul i helgen då det är veneziansk? Jag återkommer med mina planer..