Bring it on 2017

Det är nyårsafton och jag ligger hemma i sängen bredvid min kjæresta i trosor och tisha, medans han snarkar mig i örat. Vem säger att det inte är ett himla bra sätt att fira in det nya året? Innan ikväll har jag också varit hemma hos mamma & pappa och firat med (alkoholfri) skumppa och ost. 10/10


Jag ser så framemot vad 2017 har att erbjuda, men samtidigt är jag supernervös och skulle vilja snabbspola fram till 2018. Det kommande året kommer innebära en himla massa plugg nu på våren iom studentskrivningarna, och såklart sätter jag (allt för) höga krav på mig själv. En del av mig skriker jag orkar inte, fast en liten del av mig vill ändå ge gärnet och satsa fullt ut! Inträdesproven gör mig också galet nervös, jag är så rädd att inte komma in dit jag vill i höst. Anmälningarna till prepkurserna kör dessutom igång snart, vilket betyder att jag inom mindre än en månad skall bestämma mig vilken utbildning jag skall satsa på.

Sammanfattningsvis känner jag lite stress inför 2017 och framtidsplanerna, men samtidigt är det ju himla spännande! Nu skall jag krypa upp intill min sovande Pati, jag kommer garanterat sova lika gott jag också innan tolvslaget. Hoppas ni har haft en bra nyårsafton och GOTT NYTT ÅR! 
Kom ihåg mig?