Going home

Godmorgon! Jag har nyss vaknat upp till vår sista dag på Åland. Båten åker runt två tiden, så vi hinner inte göra så mycket innan. Vi har i varjefall haft en superbra resa, med mycket familjehäng och även lite rockoff. Vi har hunnit med mycket fast vi inte var så länge här!

Eftersom det var första gången jag var tillbaka sedan vi bodde här har jag fått såå mycket härliga flashbacks, träffat gamla klasskompisar, besökt min gamla skola lusse och vår lägenhet, gått prommenader i den fina naturen (det har jag saknat mest!), och bara tagit in allt av Åland. Vilken härlig ö. Fick även frågan av en vän "när skall ni flytta hit igen?" Haha!!

First day

Nu har vi anlänt till Åland!
Vi startade ca fyra tiden på natten hemifrån, och körde mot Åbo. Därefter väntades en allt för lång båttur över till ön. Jag dödade tid på båten genom att köpa en ny plånbok, sneakpeak här nedanför. Så så fin!!

När vi kom iland åkte vi raka vägen till (Patis) faster. Där fick vi god mat och umgicks med hela stora familjen som tagit sig hit och var samlad, kul! Efterrätten åt vi sedan hos den nyutflyttade kusinen och flickvännen, det blev en underbart god blåbärspaj!

Efter all mat åkte jag och Pati in till Mariehamn och det blev en lugn utekväll, riktigt nice. Jag fick iallafall se Arken för första gången, och tog självklart den obligatoriska spegelbilden haha!

GANT

Denna mysiga tröja fick alltså följa med mig hem från Helsingfors förra veckan. Jag tvekade i butiken ifall jag alls skulle köpa den, men nu i efterhand är jag glad att jag gjorde det! Den kommer användas så himla flitigt till hösten. Det är en såndär tröja man bara slänger på sig, och som passar till nästan allt.