8 saker jag uppskattar om mig själv

Det är synnerligen dax för oss alla att börja skryta mera om oss själva, vi är allt för dåliga på att lyfta upp våra goda sidor. Därför vill jag gärna delta i denna utmaning som jag hittade på Henriettas blogg. Here we go:

8 orsaker till varför just jag är så bra

1. Jag är ekonomisk, vill jag påstå. Jag är prismedveten, jämför priser, impulsshoppar inte och försöker spara fastän jag lever nästan endast på studiestöd. Jag tycker det är en bra egenskap iallafall!

2. Jag lägger endast tid på saker/personer som får mig att må bra. Jag har alltså mod till att strunta i allt annat och utesluta det. Good things in, bad things out! I längden blir man så himla lycklig av att prioritera endast good things.

 

 
3. Jag är flitig och har självdiciplin. Det är bra i arbetslivet och i studielivet. Jag får saker gjorda helt enkelt, helst en månad på förhand innan deadline hehe! Ingen last-minute här inte.
 

4. En hälsosam livsstil intresserar mig. Jag tycker det är kul att prova nya recept, få kunskap inom ämnet och framförallt att träna. Dock är det inget jag vill utbilda mig till, bara en stor hobby.

 

 

5. Jag är en lugn, stabil person, och därför skulle jag säga att jag också är pålitlig.

6. Jag vill alltid göra gott. Det vill vel förståss alla (eller jag hoppas det), men jag tycker själv att jag lever upp till det också!

 

 

7. Jag är bra på att se saker från en positiv synvinkel. Det är så onödigt att stressa upp sig eller bli på dåligt humör i onödan! Detta är faktiskt något man kan öva sig till, jag har gjort det.

8. Jag har ett bra självförtroende. Jag vet att jag är bra som jag är, och jag behöver inte vara på något annat sätt. Om personerna runtomkring mig inte accepterar det, ska dom inte vara mina vänner heller. Det är viktigt att respektera sig själv!Olivia    •     •   http://ollantos.blogg.se/

Shit, du verkar vara en bra person. Kan du inte göra en lista över saker du ej uppskattar med dig själv? :)

Svar: Bra ide, kanske det dyker upp snart. Ha det bra, kram!
Linda

Emelie    •     •   http://motherofbutterflies.blogg.se/

Det är precis så som man ska vara mot sig själv!! Allt för få människor har ett hemskt förhållningssätt till sig själv och sin kropp, jättesorgligt1

starsinlife.blogg.se    •     •   http://starsinlife.blogg.se/

Härlig lista:) jag gillar oxå träning mer o mer, man mår så bra av det. Ha en bra dag!


Kom ihåg mig?