Last two days

Mina lediga dagar har jag hittills spenderat väl. I tisdagst träffade jag upp Jojjo & Diana i det soliga Vasa. Vi satt utomhus i det underbara vädret, åt glass och catchade up! Medans vi satt där fick vi en ide att åka till Tuuri nästa dag, så jag och Jojjo har shoppat loss där igår!

Idag är det en regnig dag, men det är bara mysigt. Då har jag bättre ro att läsa till studenten hela dagen! Hörs

 

Dagens uteträning

Hej! Nu vill jag peppa er för en uteträning, vilket jag gjorde imorse. Jag befinner mig alltså i Vasa atm, så idag tränade jag vid utegymmen i Sandviksparken. Så himla härligt att träna utomhus, och höra fåglarna kvittra medans man själv ger gärnet!

Min träning idag bestod av en 12min AMRAP (as many reps as possible). Man håller alltså på i 12min, och försöker göra så många rundor som möjligt. Här är övningarna:

14 air squat
12 box jump
10 pushup
8 dips
Löpning ca 100-200m

Efteråt fyllde jag på med lite magövningar och sånt. Det gäller att vara lite kreativ när man tränar utomhus, men det ända man egentligen behöver för denna träning är en parkbänk. Så inga ursäkter nu hörni!

 

Semester

Idag var jag i jobb som vanligt... Men nu har jag fyra dagars semester!! Det är troligen den enda ledigheten jag kommer få på hela sommaren, så nu skall jag njuta till fullo!

Jag inledde min minisemester med att åka till lägenheten i Vasa. Oj vad jag har saknat detta ställe, dethär är verkligen mitt hem! Fastän Pörtom/Ömark också är hemma, är detta hemma på ett annat sätt. Det är ju min och Patis egna lya! Skönt att få vara här igen.

Innan jag kom hit åkte jag förbi mataffären för att fylla på det tomma kylskåpet, och där köpte jag de första jordgubbarna för denna sommar! NU är det sommar påriktigt då det finns färska, inhemska jordgubbar. Min semester börjar bra.