Shopping i Estland

Yes nu har jag helg! En långhelg är precis vad jag behöver. Ligger just nu rastlös i sängen, funderar på att ta en prommenad till bibban efter en bra bok. TÄNK att jag har tid att läsa böcker, underbart! 

Här nedan är en del av shoppingen från både Tallinn och Pärnu. En del saker som vanliga t-shirts ids jag inte visa, men detta är det mest intressanta :) Nu skall jag knyta mina Nikes och traska iväg!
 
Bomberjacka
Mary-Lou Manizer från The Balm, läppstift från Mac i färgen Faux, och läppänna från Mac i färgen Edge to edge
En slags polotröja, älskar kragen!
Vårig enkel topp
Militärgrön kjol. Jag gillar att den har fickor, det ger bara en mer vardaglig känsla.
Väska
 

Onsdagens minishopping

Hej på er! Idag är det onsdag, och för min del är det bara en dag kvar till helg. Lyx! Jag längtar så mycket till fredag då jag skall ha träffis med mina chicks.
 
Idag innan skolan gick jag en sväng på stan och köpte lite nödvändigheter som tagit slut. Med mig hem kom en ansiktskräm som jag haft förut och storgillat, och en hårolja som jag inte haft innan. Dock har jag hört mycket gott om den, så förväntningarna är stora. Så ikväll har jag badat bastu (i hopp om att ta kål på min envisa förkylning) och fräschat upp mig!
 
 

Home sweet home

Nu är vi hemma igen, och det känns riktigt skönt! Det är bra att komma bort en stund så uppskattar man vardagen mycket mer. Nu är jag som ny i kroppen dessutom efter tre dagars massage, så jag läntar efter att sätta igång med träning igen (dock är jag ännu lite förkyld så hoppas det går över snabbt nu)!

Igår bilade vi hem hela dagen med ett stopp på Ikea i Tammerfors. Så idag skall jag packa upp, åka på 50 års kalas och mysa med Pati. Det låter som en riktigt bra plan :)

Frukostbuffee på båten, den vore najs idag också då kylskåpet ekar tomt i läggan efter några dagar borta