Sommarvärme till Vasa

Vilket härligt väder vi har fått hit nu! Idag har jag solat flera timmar, och det var så skönt att få känna på lite sommarvärme. Det är bara fem dagar kvar nu tills sommarlov..
 
Något jag verkligen insåg nu när sommarvädret anlände är att jag är i stort behov av ett par shorts! Jag önskar mig ett par som man både kan klä upp till fest, och ner till vardags. Och dom måste vara bekväma! Dessa här nedan var riktigt fina, jag skall ta mig in till stan och se mig omkring denna veckan om jag hittar ett par liknande.
Comfy shorts
 
Comfy shorts by lindolinda featuring high waisted shorts

Den godaste pizzan någonsin

Idag är det söndag, och det betyder att det är okej att unna sig pizza. Jag lyxade till det och gjorde hemlagad pizza, och det blev den godaste jag någonsin ätit! Den var dessutom såå enkel, och smaken blev gudomlig.
 
Pizzabotten här
Heinz ketchup
fetaost
tomater skivade
ruccola
ost
 
 

Sommarlov även från crossfit

Nu står jag inför ett väldigt tufft beslut, för mig. Sommarlovet är snart här, och det betyder att jag skall bo mera hemma i Pörtom eftersom jag har sommarjobb i Närpes. Jag måste, eller det vore mest praktiskt att ta sommarlov även från crossfiten. Annars blir det att pendla hit till träningen, och det blir nästan 100km/träning.
 
So what, tänker ni. Det är ju bara att fixa gymkort i Närpes och vara där tills skolan börjar igen. Men NEJ, det är inte så bara att lämna crossfit boxen! Jag älskar att vara där, jag trivs så himla bra. Träningen blir så rolig tillsammans med människorna där, och efteråt är man alltid alltid på toppenhumör. Om jag skall gymma själv, ensam i ett gym kommer jag gå miste om det som gör min träning rolig. Visst, jag tycker aboslut det är superkul att göra tunga back squats och svettiga burpees, men när man gör det tillsammans med gruppen är det oslagbart kul! Dessutom är jag rädd att jag inte kommer pusha mig själv lika mycket. Jag vill alltid ge upp på träningarna, många gånger, men då står coachen och träningskompisarna där runtom och hejar på en. Så man fortsätter och gör sitt absolut bästa varenda gång.
 
Ja, jag gruvar mig otroligt mycket för att lämna boxen i två månader, det känns som en oändligt lång tid. Jag hoppas jag kommer njuta av att vara på ett vanligt gym också, men just nu känns det som att jag inte kan ha roligt när jag tränar där. Det är jobbigt att lämna något man älskar att göra. Men det är bra två månader. Eller så pendlar jag domdär 100 kilometrarna iallafall!