Tisdagsfeelis

Idag är jag på superbra humör, främst för att jag har sån julstämning. Jag har pyntat våran lilla julgran och satt upp en julstjärna i vardagsrumsfönstret. Patis kommentar när jag satte upp den var att jag lyser lika mycket som stjärnan. Märks kanske att jag ääälskar julen!

Jag har också lunchat på Vasas bästa cafe idag med en nyfunnen finskspråkig vän. Jag blir så motiverad av hennes engagemang att lära sig svenska, så jag skall tamefan lära mig finska jag också! Det var iallafall två välspenderade timmar, och nu skall jag internetshoppa julklappar tills jag åker iväg på träning. Ciao!

Önskelista 2016

Nu är det ungefär en månad kvar till julafton, och tre veckor tills min födelsedag! Därför tänkte jag plocka ihop en önskelista, men den krymper bara mer för varje år haha.. Märks att man blir äldre. Dock älskar jag att ge julklappar åt andra, fastän jag inte känner ett behov att få så mycket själv. Men det lilla jag önskar mig är:
 
1. Nike air max thea. Jag har önskat mig dessa skor i seriöst 1,5 år nu, och imorse beställde jag hem dom som en födelsedagspresent till mig själv, från mig själv! Äntligen, så himla glad! Kan med gott samvete säga att det är ett genomtänkt beslut haha!
 
2. Ett halsband i guld med en enkel detalj, tex en diamant, ring, boll.. Tycker det är så fint och classy!
 
3. Träningskläder, kanske främst toppar men också tights. En ny sport-bh vore också nice.
 
 
Wishlist
 
Wishlist by lindolinda featuring grey home decor

Onsdagslyx

Igår åkte Pati och jag hem till Övermark tills Natalie slutade skolan, och sedan hämtade vi Mario från eftis. Alltid lika kul att hänga med dom!!
Till middag hämtade vi pizza, och vi var lika taggade (och hungriga) allihopa. Onsdagslyx!

Mot kvällen åkte vi alla hem till mitt i Pörtom också, och bakade årets första pepparkakor! Jag åt kanske lite för mycket av degen, men det var det värt. Jag hade en superbra dag hemma i både Övermark och Pörtom, det var lite för länge sedan sist.