Min halloweenhelg

Hjälp vad snabbt denna helg har gått! I fredagst jobbade jag hela kvällen framtill 00.30, så lördagen sov jag ut och låg kvar i sängen länge och läste en bok. Mot kvällen cyklade jag iväg till Tilde där Diana också var. Vi ordnade en myskväll med massa gottis!

Idag har jag kämpat med lite läxor från morgonen och hoppas på att få dom klara innan jag skall iväg på jobb igen. När jag kommer hem därifrån är det läggdags och dags att ladda upp för en ny vecka! Då går vi äntligen in i november, vilket betyder att julen (och min födelsedag) närmar sig.. Tjoho!

 

HAUL

Här kommer nu mina inköp som jag gjorde under höstlovet i Estland, i Tallinn, Pärnu och IKEA här hemma.
 
Bilderna är inte något att skryta över, men jag hade ont om tid och inte heller tillgång till mitt redigeringsprogram på min egna dator. Så det får duga denna gång :)
 
 
Köpte flera T-shirts eftersom jag har brist på dem, och dels för att dom kostade endast 2,90€. Jag skippar dock att visa de vanliga svarta och vita, men här är en mörkblå med oranget tryck på. Jag önskar ni kunde känna hur mjuk den är!
 


Äntligen har jag en sånhär kofta! Den är verkligen perf, och så så mjuk! Vinterns myströja number one.
 
 
Jag kunde inte låta bli när jag såg denna jul-tröja. Det är inte ens så länge kvar tills det är okej att sätta igång och julpynta, lyssna på julsånger och baka pepparkakor. Längtar!
 
 
En basic tröja i fint, mörkblått mönster.
 
 
Jag har länge sökt efter ett par kostymbyxor men aldrig hittat de perfeka .. Och nu på resan hittade jag TVÅ par! Dessa är lite tightare och har en söm mitt på benet..
 
 
Medans dessa är mera lite mera lik ett par chinos. De sitter verkligen som en smäck båda två!!
 
 
På IKEA hittade jag lite dekoration till vår nya hylla vi skall sätta upp ovanför sängen, som vi också köpte på IKEA. Dessa plastblommor kommer ge lite färg mot vår annars så vita vägg.
 
 
Som sagt, så taggar jag inför julen. Inne på IKEA hittade jag också ett par julgardiner billigt som jag tänkte sätta upp i sovrummet (skall hålla mig någon vecka ännu) och tre röda ljus i olika storlekar att sätta fram på soffbordet.
 

Update

Hejsan! Sen sist har det hänt en del, eller åtminstone har jag en nyhet att berätta. Det är nämligen så att jag har fått jobb som kassatant, och har nu jobbat mina två första dagar. Det är otroligt kul men såklart en massa att lära sig nu i början. Men det kommer bli bra med tiden! Jag är verkligen så tacksam att jag hittat ett jobb, det är inte så lätt these days.

Därtill har jag spenderat tid i skolan och i boxen såklart. Har varit lite rädd att behöva prioritera bort träningar nu då jag har kvällsjobb ibland, men hittills har det passat in med morgonträningar istället. Om man verkligen vill hittar man nog alltid tid till träning!