Fredagsfeelis

Idag började jag dagen med ett moddaprov, vilket kändes bra. Det var sista provet för provveckan, vilket betyder att vi påbörjar en ny period nästa vecka. Åh jag älskar känslan av det, det är som en liten ny start! Det är dessutom nästsista perioden i min gymnasietid - soon I'm out!

Efter provet traskade jag till sweet vaasa för lunch med Johanna. Där blev jag ytterligare peppad inför tiden efter gymnasiet, så ja, jag vill därifrån nu haha. Därefter hade jag körlektion för sista skedet i bilskolan följt av en snabbvisit hem till Pörtom med en kaka jag bakat.

Nu ikväll har jag ordnat en spakväll. Jag har haft ansiktsmask, fixat mig en faketan och smörjt in min torra hårbotten med kokosolja som jag skall ha över natten. Just nu myser jag till tända ljus och favoritserie. Detta blev en bra fredag det!

2 nya höstplagg

För någon dag tillbaka var jag ute på långpromenad, och skulle bara ta en snabb sväng via HM på vägen hem. Det slutade med att jag därefter gick hem efter plånboken, tillbaka till butiken och köpte dessa två plagg. Så kan det gå haha! MEN det var så värt, eftersom dessa är mina top favoriter i garderoben just nu! 
 
Den vita tröjan är verkligen to-die-for. Enligt mig är det perfekta tyget, tjockleken, polokragen och passformen. Jag skulle kunna bo i denna hela hösten (vilket jag ju också kommer att göra)! Pennkjolen är ett minst lika bra köp. Så bekväm och elegant på! 
 
Höstkläder är de bästa. 
 
 

Rastlös

Hur fint är inte Vasa justnu?! Det är så underbart vackert med alla rödbruna löv. Jag önskar hösten skulle vara lite längre, en sån mysig årstid ju!

Annars då? Jag har två lediga dagar framför mig, och har ingen aning vad jag skall ta mig till haha. Blir så lätt rastlös. Men ikväll skall jag få över gäster på middag, så jag skall strax börja koka ihop en (förhoppningsvis) dundergod maträtt. Sen kan jag ju fylla ut tiden med lite extra träning, och speciellt stretching vilket jag verkligen behöver. Men nu - till köket!