Livet är skört

Ett tag sedan jag har bloggat nu igen, men min tid går ut på att plugga, gå prepkurs, och förhoppningsvis hinna äta och träna däremellan. Min helg har dessutom varit tung, och jag har inte vetat hur jag skall skriva om den. I fredagst var det mina storebröders pappas begravning. Det var en otroligt tuff dag och det har ju absolut inte blivit lättare att hantera ännu eller ens förståeligt. Men vi fick ge honom ett sista farväl och det blev en minnesvärd dag. Jag önskar vi skulle fått mera tid tillsammans, men jag är tacksam över allt vi fick. Livet är himla orättvist. I lördagst borde vi firat hans 62a födelsedag.
 
Men vardagen har gått vidare ändå. I lördagst var jag till Johanna på kvällen och firade hennes 20års-dag, innan jag åkte vidare till pocket där vi samlades 5 tjejer från jobbet. Det var bra att komma på andra tankar, och jag hade faktiskt väldigt kul. Läsningen går också helt okej, fastän motivationen har nog varit låg de senaste dagarna. Men nu är det dags för något jag väntat på hela denna regniga, tröttsamma dag: söömn! Godnatt.
 
 

Vackra Vasa

Idag har min dag varit relativt lik alla de senaste dagarna. Jag steg upp vid 7.30 och läste en stund. Sen åkte jag till boxen och körde ett riktigt bra morgonpass med knäböj följt av en svettig wod som gjorde att jag knappt fick luft. Jag tror jag börjar gilla morgonträning!
 
Efteråt läste jag vidare, tills jag träffade upp Madde och vi köpte våra studentmössor, det gör man ju verkligen inte varje dag. Sedan läste jag lite till innan det var dags för prepkurs på kvällen. 
 
Ärligt talat känner jag mig lite stressad (eller kanske ganska mycket..) över läsningen. Därför försöker jag få in kvalitetstid, vilket för mig innebär träning i boxen där jag får ta ut mig till hundra procent, och avslappnande promenader för att rensa tankarna. Dom får mig att må så bra. Jag älskar påriktigt promenader, och till på köpet i en underbart fin solnedgång som ikväll <3 
 
 

Veckan som gått

Vad passar bättre än att köra en sammanfattning över veckan som gått nu när det är söndag? 
 
I måndagst träffade jag Johanna över en lunch på sweet vasa. Det var så himla kul att träffas igen, måste börja göra det oftare! 
 
Såklart har jag läst precis varenda dag till inträdesprovet. I onsdagst fick jag sällskap av Katariina på bibban, och i torsdagst hade vi prepkurs på kvällen.
 
Jag har gjort tortillapizza, en stor favorit! 
 
Jag köpte hem en stor bukett rosor för att peppa mig själv lite nu i påskhelgen. Jag jobbar 2 kvällar och resten läser jag bara. Och tränar förståss! Har tränat må-fre, och funderar att åka nu igen idag. 
 
Som avslappning efter en dag full med läsning, så läser jag lite mera haha. Det är så härligt att avsluta dagen med romanläsning, speciellt av Jojo Moyes.