Kalas, frisörbesök och resa!

Hjälp, denhär sommaren går alldeles för snabbt! Imorgon inleds sista veckan av sommarlovet!!! Dock ser jag framemot att börja ny skola, så det gör inte så mycket. Tänker göra en liten resume här nu över min senaste vecka, för att senare kunna se tillbaka vad jag har gjort. 
 
Hela förra helgen, fre-sön var jag hemma i Ömark med dessa <3 vi spelade monopol, kubb, grillade och hade en superhelg. 
 
På söndagen fyllde Natalie 11 år. Vi hade bakat en oreo cheesecake som blev supergod och omtyckt av både stora och små. 
 
Jobbade må-ons. Måndag åt jag sushi med Madde. Tisdag tränade jag på karlsplan. Roligt med miljöomväxling. Hade lite ont om tid så min korta, men endå effektiva träning var: 
 
5 rounds: 
400m run
25 air squat 
12 pushup 
timecap: 20min 
 
tips om ni vill träna hemma. 
 
Torsdagen åkte jag till frissan och klippte bort ca 15cm och färgade håret. Såå nöjd med längden!! 
 
På kvällen träffade jag upp ett gäng kollegor på strampen. Vi var några av de sista som åkte därifrån, beskriver vel hur kul vi hade. Så synd att vi skiljs åt när alla åker till sina studieorter, vi har haft det så kul tillsammans. 
 
Här är ännu en före och efterbild på mitt hår, och shoutout till min frisör. 
 
På fredagen träffade jag Amanda & Madde. Vi gjorde pizza och hängde sen på min balkong invirade i filtar. Så mys! Som ni märker har jag glömt att dokumentera en hel del. 
 
Igår hade jag en ledig dag, vilket var på tiden för jag har verkligen haft full rulle konstant. Låg hela dagen i sängen och kollade suits. Idag har jag jobbat mest hela dagen, och resterande tid packat för imorgon (rättare sagt inatt) åker jag till Estland! 

Ny favoritpodd, Hfors och cf games

Bloggningen har inte varit så aktiv under sommaren haha. På ett vis känns det som att jag bara har jobbat konstant, men och andra sidan har jag faktiskt gjort mycket kul också! Jag har tagit tillvara mina lediga dagar så gott jag har kunnat!
 
En ledig dag spontanköpte jag ett nytt tv bord. Skruvade sen ihop det samma dag, vilket tog nästan 5h. Fick ju den dagen att gå åt iallafall haha! Samma dag träffade jag också Elin på en promenad följt av hetsigt feministsnack i hennes lägis. Skönt att prata ut hehe!
 
På tal om feminism, jag har hittat en ny podd som ni bara MÅSTE lyssna på: penntricket. Så fenomenalt bra! 
 
Har också varit hemhemma lite både i Ömark och Pörtom och umgåtts med mina familjer. Medans jag var där åkte jag på glass en kväll också till Fagerö med Tilde & Dana, inga bilder därifrån dock. Men väldigt kul att träffas var det!
 
Jag har kollat crossfit games. Det blev några otroligt oproduktiva dagar medans det pågick. Så kul att se hur mycket mer insatt jag är nu jämfört med förra året. Kände till atleterna och allt mycket mer och var genuint intresserad.
 
Igår åkte jag och Madde ner fram och tillbaka till Helsingfors på vår lediga dag för att hämta hennes lägenhetsnyckel och med första flyttlasset. Gillar staden mer och mer. Är ändå nöjd med valet att stanna i Vasa och studera, men jag lär absolut åka dit och hälsa på henne! 
 
Självklart åt vi sushi från vårt nya favoritställe, men takeaway denna gång för att inviga läggis. Idag var jag tillbaka på jobbet då, dödsslut från gårdagen men det var det värt hehe!