Kalas, frisörbesök och resa!

Hjälp, denhär sommaren går alldeles för snabbt! Imorgon inleds sista veckan av sommarlovet!!! Dock ser jag framemot att börja ny skola, så det gör inte så mycket. Tänker göra en liten resume här nu över min senaste vecka, för att senare kunna se tillbaka vad jag har gjort. 
 
Hela förra helgen, fre-sön var jag hemma i Ömark med dessa <3 vi spelade monopol, kubb, grillade och hade en superhelg. 
 
På söndagen fyllde Natalie 11 år. Vi hade bakat en oreo cheesecake som blev supergod och omtyckt av både stora och små. 
 
Jobbade må-ons. Måndag åt jag sushi med Madde. Tisdag tränade jag på karlsplan. Roligt med miljöomväxling. Hade lite ont om tid så min korta, men endå effektiva träning var: 
 
5 rounds: 
400m run
25 air squat 
12 pushup 
timecap: 20min 
 
tips om ni vill träna hemma. 
 
Torsdagen åkte jag till frissan och klippte bort ca 15cm och färgade håret. Såå nöjd med längden!! 
 
På kvällen träffade jag upp ett gäng kollegor på strampen. Vi var några av de sista som åkte därifrån, beskriver vel hur kul vi hade. Så synd att vi skiljs åt när alla åker till sina studieorter, vi har haft det så kul tillsammans. 
 
Här är ännu en före och efterbild på mitt hår, och shoutout till min frisör. 
 
På fredagen träffade jag Amanda & Madde. Vi gjorde pizza och hängde sen på min balkong invirade i filtar. Så mys! Som ni märker har jag glömt att dokumentera en hel del. 
 
Igår hade jag en ledig dag, vilket var på tiden för jag har verkligen haft full rulle konstant. Låg hela dagen i sängen och kollade suits. Idag har jag jobbat mest hela dagen, och resterande tid packat för imorgon (rättare sagt inatt) åker jag till Estland! 


Henrietta    •     •   http://henriettas.fi

Ååh vad kul att höra att du är nöjd! 😍 Och tack till lilla shoutouten, haha! Kramis! 💓


Kom ihåg mig?