Ny favoritpodd, Hfors och cf games

Bloggningen har inte varit så aktiv under sommaren haha. På ett vis känns det som att jag bara har jobbat konstant, men och andra sidan har jag faktiskt gjort mycket kul också! Jag har tagit tillvara mina lediga dagar så gott jag har kunnat!
 
En ledig dag spontanköpte jag ett nytt tv bord. Skruvade sen ihop det samma dag, vilket tog nästan 5h. Fick ju den dagen att gå åt iallafall haha! Samma dag träffade jag också Elin på en promenad följt av hetsigt feministsnack i hennes lägis. Skönt att prata ut hehe!
 
På tal om feminism, jag har hittat en ny podd som ni bara MÅSTE lyssna på: penntricket. Så fenomenalt bra! 
 
Har också varit hemhemma lite både i Ömark och Pörtom och umgåtts med mina familjer. Medans jag var där åkte jag på glass en kväll också till Fagerö med Tilde & Dana, inga bilder därifrån dock. Men väldigt kul att träffas var det!
 
Jag har kollat crossfit games. Det blev några otroligt oproduktiva dagar medans det pågick. Så kul att se hur mycket mer insatt jag är nu jämfört med förra året. Kände till atleterna och allt mycket mer och var genuint intresserad.
 
Igår åkte jag och Madde ner fram och tillbaka till Helsingfors på vår lediga dag för att hämta hennes lägenhetsnyckel och med första flyttlasset. Gillar staden mer och mer. Är ändå nöjd med valet att stanna i Vasa och studera, men jag lär absolut åka dit och hälsa på henne! 
 
Självklart åt vi sushi från vårt nya favoritställe, men takeaway denna gång för att inviga läggis. Idag var jag tillbaka på jobbet då, dödsslut från gårdagen men det var det värt hehe! Kom ihåg mig?