Pizza, 17.1 och vinterwonderland

Ibland (speciellt på lördagar eller söndagar) är det bara guldvärt med en underbart god pizza. Det tyckte vi också i lördagst då vi provade på O sole mio för första gången. Oj så gott det var! Men måste säga att priset (och salladen..) drar ner lite på betyget, så är inte så sannolikt att jag åker dit igen. Finns andra ställen som är minst lika bra! 
 
Open 17.1 gjorde jag på fredagmorgon. Det gick över förväntan, och jag är nöjd över hur bra jag kämpade. Deltar ju trots allt bara för att utmana mig själv. Men det var en kul wod, och tung! En sån så man bara ligger och dör på golvet 5 minuter efteråt hehe. 
 
Träningsvärken har också varit brutal. Men det är kul att se på instastorys att även the fittest woman on earth haft brutal träningsvärk i ryggen efteråt, så jag står nog ut. Så kul vilken gemenskap crossfit skapar! 
 
Imorse gick jag ut på isen på en promenad. Så skönt att ha lite ensamtid, rensa tankarna och lätta på stressen. Plus att det var SÅ fint! Blev typ glad ända in i själen av den promenaden. 
 
Annars har jag storstädat läggis idag (vill alltid börja den nya veckan med ett städat hem) och läst hittills 3h. Nu skall jag bl.a fixa lunchlåda till jobbet imorgon och kanske se ett avsnitt teen wolf. Hörs!

Läslov

Hejsan! Kan inte direkt påstå att jag har mycket att berätta om de senaste dagarna. Läslovet är i full gång, så jag spenderar mycket tid på bibban. Jag har som mål att läsa 5h/dag, vilket jag klarat av hittills. Mycket mer orkar jag inte, vill ha tid till träning och annat också! 
 
Imorgon skall jag jobba, men innan det till boxen för att göra open wod:en! För er som inte vet vad det är, det är en slags tävling som alla inom crossfit i hela världen gör samtidigt. Sedan rankas man enligt sina resultat, och de bästa går vidare till crossfit games. Jag skall ju obviously inte till games, men kul ändå att se ens rankning i Finland, och pressa sig själv lite. 
 
Wod:en kommer ut inatt 03.00, så spännande (och nervöst) att se vad det är. Blir en överraskning imorgon bitti! Wish me luck.
 
Bara jag som är glad över snön son kommit tillbaka?! 

Mellomys & brunch

I helgen åkte vi äntligen hemhem för att hälsa på, det var på tok för länge sedan sist. På lördagkväll när vi kom hem till Patis taggade vi till för mellomys, och det blev en superkul kväll faktiskt. Skrattade massor! 
 
På söndag åkte vi iväg till R&G på brunch, med både min familj och Patis. Utbudet och maten får klart godkänt! Jag åt massor av snittar, våfflor, melon osv.. När vi kom tillbaka till Vasa slocknade vi båda i sängen och sov bort 3h, vilket resulterade i svårigheter att somna sen på kvällen när man faktiskt skulle sova hehe. Toppen avslutning på helgen iallafall!