Pizza, 17.1 och vinterwonderland

Ibland (speciellt på lördagar eller söndagar) är det bara guldvärt med en underbart god pizza. Det tyckte vi också i lördagst då vi provade på O sole mio för första gången. Oj så gott det var! Men måste säga att priset (och salladen..) drar ner lite på betyget, så är inte så sannolikt att jag åker dit igen. Finns andra ställen som är minst lika bra! 
 
Open 17.1 gjorde jag på fredagmorgon. Det gick över förväntan, och jag är nöjd över hur bra jag kämpade. Deltar ju trots allt bara för att utmana mig själv. Men det var en kul wod, och tung! En sån så man bara ligger och dör på golvet 5 minuter efteråt hehe. 
 
Träningsvärken har också varit brutal. Men det är kul att se på instastorys att även the fittest woman on earth haft brutal träningsvärk i ryggen efteråt, så jag står nog ut. Så kul vilken gemenskap crossfit skapar! 
 
Imorse gick jag ut på isen på en promenad. Så skönt att ha lite ensamtid, rensa tankarna och lätta på stressen. Plus att det var SÅ fint! Blev typ glad ända in i själen av den promenaden. 
 
Annars har jag storstädat läggis idag (vill alltid börja den nya veckan med ett städat hem) och läst hittills 3h. Nu skall jag bl.a fixa lunchlåda till jobbet imorgon och kanske se ett avsnitt teen wolf. Hörs!Kom ihåg mig?