Flitig studerande

Ännu en underbar dag är förbi! Idag har jag fått prova på en riktig läslovs dag:
 
Jag steg upp vid halv 8, åt en god frukost i lugn och ro innan jag satte en podcast i öronen och promenerade iväg till biblioteket. Efter en stunds plugg åkte jag till skolan på lunch, och sen tillbaka till bibban. Där satt jag tills halv 5, åkte hem, gjorde middag, och sen iväg på träning! Hur perfekt dag?! 
 
Jag ser faktiskt framemot läslovet så mycket, har verkligen inget emot att tillbringa mina dagar såhär! Extra kul blir det med Madde som sällskap, vi studerade dessutom flitigt ihop. 
 
 
Dagens middag bestod av kikärtspasta, maletkött, matlagningsgrädde, pesto, mozzarella, lite oregano och körsbärstomater. Yummy!

Ny favorit

Idag har det varit en superbra dag! Först och främst hade jag endast två lektioner, och sedan tog jag helg! Ja, ni läste rätt. Jag är ledig resten av veckan! Så skönt, så kan jag satsa mera på att läsa till studenten.
 
Eftersom att läslovet närmar sig ansåg jag att jag var i behov av ett par nya mjukisbyxor. Vem orkar dra på sig jeans när man skall plugga hela dagen hemma eller på bibban? Absolut inte jag, så jag beställde hem ett par. Dessa mjukisar var iallafall p-e-r-f-e-k-t-a! Passligt tighta, supermjukt tyg inuti, bra längd och snygga såklart. 
 
En till sak som gjorde min dag var dagens träning. Jag fick nytt PR i frontsquat, men bara omgivningen där gör en glad. Det är en sån energyboost att åka dit varje kväll. Jag älskar verkligen crossfit!
 
 

Nästa veckas planer

Det är söndag kväll, och vad passar då bättre än att sammanställa lite planer angående den kommande veckan?
 
1. Jag har 3/13 lektioner nästa vecka. Jag har så otroooligt lite kvar ju! 
2. 3 lektioner på en hel vecka betyder också en massa ledigt, nämligen hela onsdag, torsdag & fredag! 
3. Och lediga dagar innebär att jag kommer (förhoppningsvis) bosätta mig på biblioteket för studentskrivningsplugg. 
4. Vilket betyder att jag i nuläget planerar praktiska & goda mellis att ta med till bibban. Food is always on my mind. 
5. Plus att jag är överdrivet taggad på veckans träning. Speciellt på en ny övning vi blivit introducerade till som hjälper oss på traven att nå vårt nyårslöfte: stå på händerna. Vill öva nu, nu, nu!
6. Ja, och så ska jag jobba lite också. 
7. Jag hoppas även på att få in en träffis med några av mina favorit tjejer.
 
Detta kommer bli en bra vecka!!