En WOW foundation

I början av december köpte jag denna foundation på -60% rea av ren nyfikenhet, och jag är så glad att jag gjorde det. Detta är den absolut bästa foundation jag har testat!
 
Första dagen jag bar den blev verkligen ett ärligt hållbarhetstest. Jag började skolan kl 08 och slutade sedan jobbet 22.30 på kvällen, vilket betyder att jag hade på min foundation över 14,5h utan en enda touch up. På kvällen när jag tog av den hade jag en underbart helt FANTASTISK hy precis lika täckande som på morgonen. Hållbarheten är alltså amazing!!
 
 
Det är en glowy och dewy foundation, vilket åtminstone passar min torra hy utmärkt (vet inte hur det är med oljig osv). Återigen, hyn man får av denna är flawless, och ser så naturlig ut. Älskar!
 
 
Priset är lite överpris för en Loreal foundation, men man kan alltid passa på medans det är rea som jag gjorde. Färgvalen är ganska få också, så jag blandar ihop den med min andra foundation Maybelline fit me, så jag får till en perfekt färg. Även fast jag blandar med fit me får jag till dendär hyn som är full av lyster!
 
Jag tror detta blir min to-go-to foundation dagen jag blir student då jag skall se fin ut hela dagen :)
 Kom ihåg mig?