Middagstips

 Nu när vi är tillbaka till rutinerna igen efter jul och allt sånt, tänkte jag tipsa om två lunch/middagstips som är väldigt enkla att göra. Jag tycker det är så skönt att vara back on track och har massa inspiration till maten just nu!

 
Bataten skalar jag, skär upp och lägger sedan i en skål. Dit lägger jag olja och lite kryddor, tex timjan, grillkrydda, potatiskrydda eller vad jag hittar bara. Rör om, och sedan in i ugnen ca 20min på 200-225 grader. 
 
 
Köttet, vilket är grisnacke som jag skurit upp, kryddar jag endast med aromat och det blir hur gott som helst. Sedan steker jag det i stekpannan med olja. Jag hade även lite sallad och mozzarella hemma så voila' där var dagens lunch
 
 
Här är en middag jag gjort av samma slags kött men med en annan marinad. Först kryddade jag köttet med paprikapulver, salt och peppar och stekte i olja. Medans gjorde jag en marinad på hackad persilja, senap (ja, det blir gott) och 0,5 citron. När biffarna var färdig stekta doppade jag dem i marinaden och så var de klara! Till det serverade jag ugnsgrönsaker och sallad. 


meh.blo.gg    •     •   http://meh.blo.gg/

Ser gott ut

Johanna    •     •  

😍😍










Kom ihåg mig?