Sushi, villaliv & Helsingfors

Tiden bara flyger iväg, så jag har inte alls tid att blogga. Jag har fullt upp med att hitta på roliga saker & umgås med vänner och familj så mycket som möjligt på min lediga tid. Här är lite av vad jag har gjort, det som har fångats på bild vill säga: 
 
Förra veckans torsdag gjorde vi sushi och åkte sen till bryggan för att äta och skåla lite i champange för att vi sluppit in till våra skolor. Jag kom alltså in till juridik här i Vasa, vilket är helt sinnesjukt! Allt hårt slit lönade sig. Så lycklig!
 
Förra helgen åkte jag norrut till Purmo och villan med mamma. Vi sov ensamma där från fredag till lördag, och det var så mysigt att få spendera tid ensamma där i lugnet. I solnedgången åkte vi bland annat ut och paddlade i kanoten, så härligt!
 
På lördagen kom också alla tre bröder med sina familjer dit, så då blev det full rulle, men kul! 
Maten smakar aldrig så bra som på villan.
På söndagen åkte jag vidare till Patis villa med min andra familj. Vilken familje-helg det blev alltså, men det gillar jag!
 
På måndagen tog jag och Madde sponant tåget ner till Helsingfors. När vi anlände började vi med att äta sushibuffe på Luckiefun's. 
 
Ni förstår inte hur gudomligt gott det var!!! Om ni gillar sushi måste ni verkligen besöka dethär stället. 
 
Söta Madde (:
 
Sedan shoppade vi lite, jag hittade några riktigt fina plagg! Planerar att sätta upp en haul snart. Efter en stund tog vi ett vinglas mitt i stan och njöt av solen samt omgivningen. Helsingfors är underbart! Och vinet var cirka det godaste någonsin.
 
Vi strosade runt ännu lite till i butikerna innan vi hämtade Fafa's till färdkost tills tåget påväg hem. Då slog tröttheten emot och vi var sånadär fnittriga tonårstjejer precis hela vägen hem haha. 
 
Tisdagen var jag ledig och sov faktiskt bort hela dan, och nu jobbar jag onsdag-söndag. Passar på att träna nu medan jag är hemmavid, blir lite sämre på lediga dagar när jag är på rymmen allt mellan Purmo & Helsingfors. Måste också ta ikapp tvätt och städning. Men att sånt lämnar på hälft är vel ett tecken på att man har kul? :)Kom ihåg mig?