Back to basics

Mina sista lomadagar gick hastigt förbi, och nu är jag tillbaka på jobbet igen. Men det är faktiskt kul, jag har så många roliga arbetskompisar som förgyller dagarna.
 
Innan min loma tog slut hann jag bland annat pröva på matmarknaden på torget med Jojjo & Madde. Jag åt pizza, chicken sticks, belgiska vofflor och frukt doppad i vitchoklad. Inte illa alls!
 
Jag har också kört hem till Pati flera gånger för att få umgås med honom. I söndagst åkte vi till Seaside på årets första hamburgare, sen däckade vi i sängen resten av dagen. Perfekt söndag eller hur?
 
Brunchat med Ingrid & Madde följt av en loppisrunda där vi hittade alltför mycket. Men framförallt fick jag en hög dos skratt den dagen.
 
Bästa Amanda tog våra studentfoton, jag blev så himla nöjd!
 
Ätit lunch. HUR sommrig bild btw?!
 
Varit glad.
 
Läst böcker.
 
Och gjort mina favorit dadel/kokosbollar, som är slut redan hehe. Sååå goda!
 
Tränat nästan varje dag. 
 
Och igårkväll njöt jag av denna solnedgång på min promenad hem från jobbet. Så mysigt, och det gjorde mig så glad. Sommaren är bara för härlig!

Living life

Loma är grejer det hörni. Jag har bara kul, umgås med vänner, äter gott och det spelar ingen roll när jag går och lägger mig eller stiger upp. Dessutom var vädret amazing igår!  
 
Då åt jag bland annat en räksmörgås på Faros med Elin, följt av en brownie med vaniljglass. Det var dundergott! 
 
Eftersom vädret visade +20 grader var jag också och solade till kvinnobadet. Det var härligt att få slappa där i värmen och göra precis ingenting ett tag.
 
Mot kvällen träffade jag upp Madde & Ingrid för brygghäng, bästa sommaraktiviteten någonsin! Vi satt där i flera flera timmar, mycket bättre kan en sommarkväll inte bli. 
 
 

Perfekt sommardag

Imorse skrev jag inträdesprovet till Hanken, vilket betyder att nu har min semester börjat påriktigt! Fastän jag tekniskt sett haft det innan också, har det inte känts så med studentfix och allt. Men nu är jag LEDIG! Känns overkligt. Hur gör man haha?
 
 
Efter provet träffade jag upp Belli som befann sig i stan, always a pleasure. Så gott att äta sallad också efter alla tårtrester haha (Och jo, studentinlägg är påväg).
 
 
Direkt från lunchen åkte jag till Vasklot för att spela minigolf med Madde & Amanda. Det var kul, fastän jag kom sist. Jag blev så himla taggad på sommaren av att umgås med dom, vi smed planer på planer på planer. Kommer bli galet kul!
 
 
Innan vi skiljdes åt köpte vi vår första bollaglass på torget, underbart. Sen åkte jag snabbt hemvia innan träning utomhus med mitt saknade crossfit-gäng. Nu ligger jag nyduschad i sängen och kan lätt konstatera att jag haft en perfekt sommardag.