Skor till studenten

Hej! Idag har jag haft en dag i lathetens tecken, men det har jag varit värd. Jag vill verkligen passa på nu medan jag kan, för resten av våren kommer verkligen bli hektisk. Vi hade första infotillfället för prepkursen idag, och jag beställde även hem en av böckerna ikväll, så så fort den kommer skall jag sätta igång och läsa. Vilket betyder att jag har några dagar att njuta av ledighet ännu!
 
Över till något helt annat, mina studentskor har kommit! Det var dock för nån vecka sedan, men har inte haft tid att visa upp dom innan. Det blev beiga, enkla klackar. Jag har vetat länge hurudana jag vill ha, och dessa blir perfekta! 
 
 

17.5 DONE!

Äntligen är open slut för iår! Jag har varit nervös hela helgen varje vecka inför söndagen eller måndagen då jag gjort wodarna. 2/5 wod's gillade jag, eftersom jag faktiskt kunde göra dem ordentligt. Resten innehöll snatch och för tunga vikter. Men jag tog mig igenom dom, och gjorde faktiskt 2/5 rx (tyngre version)!
 
Men det har varit en kul utmaning. Jag skulle aldrig exempelvis kört 55reps på en vikt som är 12,5kg från mitt max annars. Så-himla-tungt. Woden som innehöll snatch klarade jag också av, fastän snatch är en svår övning för mig. Nu får kroppen förhoppningsvis vila upp sig lite, är ganska död i cirka alla muskler just nu. Förutom att man kämpat på extra bra själv har det varit såå roligt att se instagram posts på crossfitare världen över som har genomlidit samma wod och samma plåga, men också när dom fått sina första muscle ups. 
 
Ibland är det viktigt att gå utanför sin comfortzone och göra saker man egentligen inte vågar göra. Jag blev övertalad att delta i open, och fastän jag egentligen inte vågade (för jag visste att wodarna skulle vara hell), struntade jag i det och bara anmälde mig. Och glad är jag för det nu i efterhand. Att pröva saker man inte vågar stärker ens självförtroende och gör att man växer som person, när man sedan inser att man visst klarade av det!

Ostbricka

Hur drömmig ostblicka?!
 
Äntligen är denna helg över! För mig är alltid helgerna fullspäckade med jobb, och på vardagarna är jag ledig. Lite ombytta roller, vanligtvis innebär ju helg ledighet. 
 
Jag har jobbat fre-sö, så jag har inte hunnit med så mycket annat alls! Men i lördagst efter jobbet åkte jag raka vägen till Madde, där vi fixade ostbricka. Senare på kvällen kom Ingrid också dit. Hur gott & trevligt som helst! Nu skall jag kolla lite youtube innan jag stupar i säng. Gonatt!