17.5 DONE!

Äntligen är open slut för iår! Jag har varit nervös hela helgen varje vecka inför söndagen eller måndagen då jag gjort wodarna. 2/5 wod's gillade jag, eftersom jag faktiskt kunde göra dem ordentligt. Resten innehöll snatch och för tunga vikter. Men jag tog mig igenom dom, och gjorde faktiskt 2/5 rx (tyngre version)!
 
Men det har varit en kul utmaning. Jag skulle aldrig exempelvis kört 55reps på en vikt som är 12,5kg från mitt max annars. Så-himla-tungt. Woden som innehöll snatch klarade jag också av, fastän snatch är en svår övning för mig. Nu får kroppen förhoppningsvis vila upp sig lite, är ganska död i cirka alla muskler just nu. Förutom att man kämpat på extra bra själv har det varit såå roligt att se instagram posts på crossfitare världen över som har genomlidit samma wod och samma plåga, men också när dom fått sina första muscle ups. 
 
Ibland är det viktigt att gå utanför sin comfortzone och göra saker man egentligen inte vågar göra. Jag blev övertalad att delta i open, och fastän jag egentligen inte vågade (för jag visste att wodarna skulle vara hell), struntade jag i det och bara anmälde mig. Och glad är jag för det nu i efterhand. Att pröva saker man inte vågar stärker ens självförtroende och gör att man växer som person, när man sedan inser att man visst klarade av det!Kom ihåg mig?