Feel good day

Idag har jag haft en feel good day, en dag tillägnad mig själv och saker jag tycker om. Jag har haft studentskrivningar måndag & onsdag denna vecka, och fast man inte tror det, är det så utmattande. Igår efter att ha skrivit i 6h + 2h träning var jag helt slut på kvällen. Det resulterade i lite deppigt humör, så idag ville jag peppa upp mig själv!
 
Så imorse låg jag och Pati i sängen över en timme och drog oss, så himla bra start på morgonen. När han åkte städade jag hela lägenheten, det om något får mig att må bra (ett städat hem alltså, inte själva städningen). Sen drog jag på mig min favoritkappa, solglasögon och klackar, och gick in till stan för att hämta hem sushi. Kände mig såå snygg och on top of the world. Energibooost! Nu har jag ätit sushi medan jag kollat serier, och ska nog mysa kvar här under täcket tills det är dags för träning.
 
Nu mår jag mycket bättre efter en återhämtande dag med mig själv, precis vad jag behövde. Imorgon är det skrivning igen, denna gång engelska så behöver inte direkt läsa idag. Sen är det bara matte kvar nästa vecka, slutet börjar bli nära!
 
Så vårigt väder idag, härligt!
 Kom ihåg mig?