Familjmys

Livet rullar på och dagarna går alltför snabbt!!! Det var ju nyss början på april och jag var taggad på att börja läsa inför inträdesproven. Nu ska jag snart skriva dem! 
 
Sorry att jag bara skriver om läsningen, men det är det enda jag gör just nu! På helt lediga dagar spenderar jag 11h åt böckerna. Men det sköna är att jag inte ids stressa över det mera. Jag har insett att jag gör mitt bästa, och ifall jag inte kommer in finns det plan B, C, D eller så provar jag nästa år igen. Jag är bara 20 år, så det är helt onödigt att ha brottom. Jag har all tid i världen. Men jag skall ännu kämpa i 12 dagar till. Håller såklart tummarna att det ska gå vägen!
 
 
Idag har jag tagit lite ledigt och firat världens bästa mamma! <3 Vi startade igång grillsäsongen och mest taggad av oss alla var vår vovve som var helt galen haha. Hon har vel lärt sig hon också att grillmat är gott. Därefter åkte jag och firade Patis fammo också till villan. Stannade en stund hos honom innan jag åkte tillbaka till Vasa. Nu är jag fylld med ny energi av all familjmys!Kom ihåg mig?